FASOLKA SZPARAGOWA SMACZNIE I SZYBKO



                        


                                                                       SKŁADNIKI;
  • 1 KG FASOLKI SZPARAGOWEJ
  • PÓŁ KOSTKI MASŁA
  • PÓŁ SZKLANKI BUŁKI TARTEJ
  • ZĄBEK CZOSNKU 
  • SÓL
  • PIEPRZ
  • PAPRYKA SŁODKA
PRZYGOTOWANIE;

FASOLKĘ MYJEMY
OBCINAMY KOŃCE
GOTUJEMY W OSOLONEJ WODZIE DO MOMENTU AŻ BĘDZIE ODPOWIEDNIO MIĘKKA
NA MAŚLE PODSMAŻAMY ROZGNIECIONY ZĄBEK CZOSNKU, BUŁKĘ TARTĄ
FASOLKĘ ODCEDZAMY, DODAJEMY DO PODSMAŻONEJ BUŁKI I CZOSNKU
MIESZAMY DOPRAWIAMY DO SMAKU SOLĄ PIEPRZEM I SŁODKĄ PAPRYKĄ PODSMAŻAMY PRZEZ CHWILKĘ I GOTOWE

SMACZNEGO


Brak komentarzy

Prześlij komentarz



SZABLON BY: PANNA VEJJS